-پاسخ آیت الله سیستانی درباره لباس مشکی در محرم وصفر
-پاسخ آیت الله خامنه ای درباره افطار کردن با تربت امام حسین علیه السلام
-دست زدن همراه با شادي و خواندن و ذكر صلوات بر پيامبر اكرم و آل او(ص) درجشن هايي كه به مناسبت ايام ولادت ائمه(ص) و اعياد وحدت و مبعث برگزار مي شود چه حكمي دارد؟ اگر اين جشن ها در مكانهاي عبادت مانند مسجد و نمازخانه هاي ادارات و يا حسينيه ها برگزارشوند، حكم آنها چيست؟
-پاسخ آیت الله شبیری زنجانی درباره جشن عروسی در ماه محرم وصفر
-پاسخ آیت الله مکارم شیرازی درباره اصلاح و آرایش در ماه های محرم و صفر
-پاسخ آیت الله روحانی درباره جنگ عایشه با امیرالمؤمنین (علیه السلام) از همه گناهان بدتر بود
-پاسخ آیت الله جوادی آملی درباره نماز روز عید غدیر
-پاسخ آیت الله جوادی آملی درباره نماز عید غدیر
-پاسخ آیت الله حکیم در باره افضل بودن حضرت علی علیه السلام از بقیه ائمه وپیامبران
-پاسخ آیت الله وحید خراسانی درباره سیگار کشیدن در ماه رمضان

مطالب این بخش جمع آوری شده از مراکز و مؤسسات مختلف پاسخگویی می باشد و بعضا ممکن است با دیدگاه و نظرات این مؤسسه (تحقیقاتی حضرت ولی عصر (عج)) یکسان نباشد.
و طبیعتا مسئولیت پاسخ هایی ارائه شده با مراکز پاسخ دهنده می باشد.

  کد مطلب:12826 شنبه 1 فروردين 1394 آمار بازدید:5

كساني كه بيشتر از 40 روز از خوردن گوشت جلوگيري ميكنند چون اشكال شرعي دارد بايد چه بكنند ؟



مصرف گوشت سففيد ( گوشت مرغ ) و يا غذاهاي خاص كه اصلاً گوشت در آن بكار نرفته باشد بيشتر از 40 روز حكمش چيست ؟ دوست عزيز پس از ارسال سؤال جناب عالي به پست الكرونيك istiftaa@wilaganorg؟؟؟؟ به دفتر مقام معظم رهبري پاسخ سؤال مذكور به شرح ذيل دريافت شد .

نخوردن گوشت به مدت چهل روز مكروه است و مستحب است كسي كه خوردن گوشت را چهل روز ترك كرده است در گوش راست او اذان گفته شود .

ـ از سؤال دوم شما اينطور برداشت كردم كه جنابعالي ، گوشت سفيد بخصوص گوشت مرغ را از اقسام گوشت مطرح شده در احكام خوردن و آشاميدن نميدانيد حال آنكه از ظاهر كلام در حديثي كه در اين باب در كتاب شريف حليه المتقين اثر علامه محمد باقر مجلسي (ره) ص 46 آمده اينطور فهميده ميشود كه منظور از گوشت ، مطلق گوشت است اعم از سفيد و قرمز لذا همانطور كه در متن استفتاء ملاحظه ميفرماييد ميتوان اينگونه استنباط كرد كه براي رفع كراهت ، گوشت مرغ را هم ميتوانيد از اقلام گوشت محسوب كنيد و همينطور مكروه است كه تا چهل روز فقط غذايي ك هبا گوشت ( انواع مختلف آن ) درست نشده استفاده كنيد . مكروه است كه تا چهل روز فقط غذايي ك هبا گوشت ( انواع مختلف آن ) درست نشده استفاده كنيد .



مطالب این بخش جمع آوری شده از مراکز و مؤسسات مختلف پاسخگویی می باشد و بعضا ممکن است با دیدگاه و نظرات این مؤسسه (تحقیقاتی حضرت ولی عصر (عج)) یکسان نباشد.
و طبیعتا مسئولیت پاسخ هایی ارائه شده با مراکز پاسخ دهنده می باشد.